Over ons

Graag stel ik mij aan u voor

Ik ben Angela van Eijck, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure met al bijna 15 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging, pedicure en visagie.
 

Mijn salon kenmerkt zich door kwaliteit, diversiteit en ontspanning. Met een eigen entree komt u binnen in een salon waar rust de ambiance is. U kunt bij Skin Vision terecht voor professionele behandelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering, manicure, pedicure, massages en make-up. Er is ook een scala aan behandelingen waar voor de mooiste resultaten er met apparatuur wordt gewerkt.

 

De aandacht voor mijn klanten en natuurlijk de huid vind ik erg belangrijk. Om optimale kwaliteit te leveren blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het schoonheids vak. Ik ben altijd op zoek naar de beste methoden om mijn klanten optimaal te laten genieten van de behandeling en het resultaat. Passie is dan ook het sleutelwoord van mijn salon!

 

Schoonheidssalon Skin Vision is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging. Wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis! Naar mijn mening is dat van groot belang voor het waarborgen van het mooie vak schoonheidsspecialiste!

Angela van Eijck

Recensies

Ontzettend prettig in de omgang. Bezit veel kennis, waardoor een goed advies. Denkt goed mee in oplossingen. Heerlijk ontspannen!

Contact

 

Skin Vision

Boeier 04 - 61

8242 CN Lelystad

06 - 8200 0829 info@schoonheidssalon-skinvision.nl

  • Facebook - Skin Vision
  • Google Places - White Circle

© 2020  Skin Vision