top of page

Gezichtsbehandelingen

PAYOT

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen.

Je kunt bij Skin Vision terecht voor gezichtsbehandelingen, welke bij iedere bezoek worden aangepast naar de behoeftes van je huid. 

Onderstaand kun je de diversiteit aan gezichtsbehandelingen vinden. 

    Clean Experience
45 minuten

€ 47,50

Bij deze behandeling wordt het gelaat gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Er wordt een masker naar huidbehoefte aangebracht. Tijdens het masker ontvang je een heerlijke handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale.
 

    Basic Experience
60 minuten

€ 55,00

Bij deze behandeling wordt er aan ieder huidtype aandacht gegeven, een complete gezichtsbehandeling. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een crème masker aangebracht naar huidbehoefte waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale.
 

    Luxery Experience
80 minuten

€ 69,50

Bij deze behandeling wordt er aan ieder huidtype aandacht gegeven, een complete gezichtsbehandeling met extra luxe. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een uitgebreide ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een intensief masker aangebracht naar huidbehoefte waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale.
 

    Platinum Expierience
90 minuten

€ 79,50

Bij deze behandeling wordt er aan de rijpere huid aandacht gegeven op het gebied van anti-aging. Een complete gezichtsbehandeling met extra luxe. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een uitgebreide ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een luxe masker aangebracht voor lijntjes en rimpeltjes of een liftend masker, waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale.

bottom of page