Gezichtsbehandelingen

PAYOT

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen.

Je kunt bij Skin Vision terecht voor gezichtsbehandelingen, welke bij iedere bezoek worden aangepast naar de behoeftes van je huid. 

Onderstaand kun je de diversiteit aan gezichtsbehandelingen vinden. 

Clean Experience

45 minuten

€ 35,00

Bij deze behandeling wordt het gelaat gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Er wordt een masker naar huidbehoefte aangebracht. Tijdens het masker ontvang je een heerlijke handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale. 

Basic Experience

60 minuten

€ 45,00

Bij deze behandeling wordt er aan ieder huidtype aandacht gegeven, een complete gezichtsbehandeling. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een crème masker aangebracht naar huidbehoefte waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale. 

Luxery Experience

80 minuten

€ 60,00

Bij deze behandeling wordt er aan ieder huidtype aandacht gegeven op een intensief niveau. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een uitgebreide ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een intensief masker aangebracht naar huidbehoefte waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale. 

Platinum Expierience

90 minuten

€ 75,00

Een anti-ageing behandeling van 90 minuten die inwerkt op de verschillende tekenen van veroudering: rimpels, verslapping van de huid, verlies van uitstraling en vlekjes. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een uitgebreide ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een intensief anti-rimpel, liftend of global anti-ageing masker aangebracht waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale. 

Please reload

Contact

 

Skin Vision

Boeier 04 - 61

8242 CN Lelystad

06 - 8200 0829 info@schoonheidssalon-skinvision.nl

  • Facebook - Skin Vision
  • Google Places - White Circle

© 2020  Skin Vision