Gezichtsbehandelingen

PAYOT

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen.

Je kunt bij Skin Vision terecht voor gezichtsbehandelingen, welke bij iedere bezoek worden aangepast naar de behoeftes van je huid. 

Onderstaand kun je de diversiteit aan gezichtsbehandelingen vinden. 

    Clean Experience

€ 37,50

45 minuten

Bij deze behandeling wordt het gelaat gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Er wordt een masker naar huidbehoefte aangebracht. Tijdens het masker ontvang je een heerlijke handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale. 

    Basic Experience

€ 46,00

60 minuten

Bij deze behandeling wordt er aan ieder huidtype aandacht gegeven, een complete gezichtsbehandeling. Het gelaat wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens onderga je een ontspannende massage van hals, gelaat en hoofdhuid. Er wordt een crème masker aangebracht naar huidbehoefte waarna je vervolgens kunt genieten van een heerlijke handmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en eventueel een lichte make-up van Jane Iredale. 

   Luxery Experience

€ 60,00

80 minuten

Bij de ontspannende massage worden de rug, nek en schouders gemasseerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd en blokkades worden aangepakt zodat de energie weer goed kan doorstromen.

 Platinum Expierience

€ 75,00

90 minuten

Bij deze massage wordt er gemasseerd met heerlijke etherische oliën en warme zwarte basaltstenen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze stenen een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De stenen werken ontgiftend, geven nieuwe energie en brengen lichaam en geest weer in balans.

Contact

 

Skin Vision

Boeier 04 - 61

8242 CN Lelystad

06 - 8200 0829 info@schoonheidssalon-skinvision.nl

  • Facebook - Skin Vision
  • Google Places - White Circle

© 2021  Skin Vision