Contact

 

Skin Vision

Boeier 04 - 61

8242 CN Lelystad

06 - 8200 0829      info@schoonheidssalon-skinvision.nl

  • Facebook - Skin Vision
  • Google Places - White Circle

Pedicure & Manicure

Voeten worden vaak overgeslagen terwijl ze juist heel belangrijk zijn. Je voeten dragen je de hele dag en zorgen dat je mobiel bent en je handen doen het meeste werk.

Basic Pedicure

30 minuten

€ 25,00

Het verzorgen van de nagels en nagelriemen, eelt en eventueel likdoorns of ingegroeide nagels verwijderen. Als afsluiting een verzorgende voetcreme.

Luxery Pedicure

60 minuten

€ 37,50

Het verzorgen van de nagels en nagelriemen, eelt en eventueel likdoorns of ingegroeide nagels verwijderen. Uw voeten worden verwend met een peeling  en masker voor een satijnzachte huid, vervolgens een nagellak naar keuze. Als afsluiting een verzorgende voetcreme.

Basic Manicure

30 minuten

€ 25,00

De nagels worden in model gevijld, vervolgens wordt er een verzorgende olie voor de nagelriemen aangebracht. Oneffenheden worden verwijderd en als afsluiting een verzorgende handcreme.

Luxery Manicure

60 minuten

€ 37,50

De nagels worden in model gevijld, daarna worden uw handen verwend met een heerlijke peeling. Vervolgens wordt er een verzorgende olie voor de nagelriemen aangebracht en oneffenheden worden verwijderd. Uw handen worden verwend met een intensief voedend masker en een nagellak naar keuze. Als afsluiting een verzorgende handcreme.

Please reload